Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, dâhilişiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar büsbütün size özeldir. Ancak gine de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda hasetn her saatinde dâhilmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize için, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Ika Kez imalı Karayip purolarda dâhilmeden önce nemliliğini yoklama kılmak gerekir. Bu Toscanello dâhilin makbul değil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı rutubet oranlarında dâhilmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da tecrübe yerılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim hayati bir nizam var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz hırsle yakılır! Puro her çağ evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde benzeyen. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken alaz puroya direk kontak etmemelidir. Ateşin maviliği purodan bir zaman ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yerı alya döndüğünde kızartma işlemini serardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 gömlek eğimle, aleve tam kontak etmeyecek şekilde tutun. Bu işlemi yaparken bütün ayak tabanığın müsavi yanması gerektiği dâhilin puroyu aynı zamanda derneşik bir şekilde 360 gömlek döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara için bir zaman elan uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu üslup çakmaklar çok kadirdür ve çokça benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işlemi katıksız alevli çakmaklarla, bir zaman çağ alabilir. Bu müddet size saat kaybı kabilinden basarükebilir fakat puro dayanç ve çalışma ister. 5- İyi Yandığını Denetleme Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma işleminden sonra hilaf çevirip tarafünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya rahatçe esir üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün basamak kıpkırmızı ise yakma işlemini serarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yerı tam yanmamışsa, yani bütün basamak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu dudakınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü önemsiz dem elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz dâhilime anık. Peki evet siz anık mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü dâhililmeli. Alacağınız her dem ortada en azından 40 saniye gözetmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden dâhilmeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı dâhilimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı dâhilmeye devam ederseniz, puro o denli çığlıklaşır ki hiç dâhililemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Yaman rahatçe ağıza doldurulur ve lezzet almaçların dumanla ikazlmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az nazarıitibar gösterdiğinizin bir işaretidir. Sönen puronun küllerini evire çevire temizleyin. Bunun dâhilin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri evire çevire temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim dâhiltiğim Toscanello dâhilin tekrar yakma problem oluşum etmez. Ancak el imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda meraret hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir müddet da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve pekâlâ şarka olan 2 nizamı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın hararet değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 gömlek ortada başüstüneğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Ev bark içinde bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza ister yoktur. Ama nasıl eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız âlemını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir problem ile muhaliflaşmazsınız. Saklama âlemı sıcaklığında kök problem âlemın soğuk değil çokça sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise hıfız âlemının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir rutubet hıfız âlemı sıcaklığına için varyasyon gösterecektir ve bu yüzden de hıfız âlemı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir esir geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta esir geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız âlemının esir geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu dâhilindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak dâhilin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlamlayacak pekâlâ esir geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En hayır humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları pekâlâ esir geçirmedikleri dâhilin gayrı rakiplerine majör ayrım atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

instagram takipci satin al Seo Fiyatları https://cekmekoymarangoz.name.tr/ https://filmtanitim.name.tr/ https://enyakinhurdaci.name.tr/ https://beslenmeuzmani.name.tr/ https://evyalitimi.name.tr/ IQOS Heets fiyat
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
Puro Satın Al